365. Noi profeţii mincinoase pe Forumul oficial al pucioşilor de la Noul Ierusalim


Din  dorinţa de diseminare a învăţăturilor lor eretice, pucioşii de la Noul Ierusalim şi-au făcut şi un Forum (http://noulierusalim.forumer.ro/) , pe care l-au lansat în anul 2009. Aderenţa eventualilor curioşi la acest Forum a fost însă catastrofală: de atunci şi până acum s-au înscris în Forum doar 8(opt!) membri (în afară de „admin”), dintre care doar 2(doi) au postat câte un mesaj! De altfel, totalul mesajelor (incluzând deci şi pe cele ale moderatorului „admin”) abia a atins cifra 5(cinci). Printre cei doi simpatizanţi activi se remarcă contribuţia lui „mihai35”, care îi „corectează” cu blândeţe lui „admin” mesajul introductiv, aducând unele amendamente extrem de importante. În acest sens, el a postat la data de 27 iunie 2010 un interesant şir de  „profeţii” iminente despre Noul Ierusalim. 
Vom reproduce mai întâi acest mesaj, citându-l integral:


biserica N.I. vs. Cetatea Sfanta

mihai35 la data de Dum Iun 27, 2010 12:36 pm
Totul e corect mai putin doua amanunte. (Nu este nevoie sa ma credeti pe cuvant.)

"Cetatea Sfanta" are doua "curti":
-una interioara in care sint cupinsi cei 144000 alaturi de toti credinciosii vrednici ai pamantului intre care si Fiul dar si izvorul apei vietii (Duhul Sfant) in mijloc ;
-o curte exterioara care se intinde pe tot pamantul pe care locuiesc neamurile si semintiile (care probabil au mostenit pamantul)
Cortul (casa, locuinta) lui Dumnezeu este Duhul Sfant iar "cortul" acopera in interior intreaga Dumenzeire.
Vedem ca Dumnezeu va fi luat in stapanire pamantul si va fi realizat un nou centru spiritual catre care se raporteaza acum toti credinciosii pamantului.
Insa aceasta fotografie inca nu este de actualitate. Totusi din ea rezulta ca toti credinciosii vor fi uniti intr-o singura turma in prezenta lui Dumenzeu insusi revenit pe pamant. (o singura religie la care se vor fi convertit toti si anume cea a celor 144000)
Aceasta unitate vitoare nu se poate realiza decat incepand cu chemarea celor 144000 si a Duhului Sfant venit pe pamant si pe care il vor martursi in fata celor care il vor contesta, huli, demoniza.
Recunoasterea lor trebuie facuta in prisma faptului ca ei vor canta pe muntele Sionului cantece care nu pot fi intelese sau reproduse de ceilalti care asculta.
Multe cete religioase canta si vor mai cinta ode pe acest munte dar doar cantecele acestora nu pot fi intelese.
Dumnezeu Duhul Sfant venit a doua oara nu este altcineva decat acel Cineva de pe tronul acoperit de curcubeu, curcubeu la care sintem indemnati sa mergem atunci cind il vom vedea dupa cum spune versetul.

Ziua chemarii este ziua celor doua strigari, ziua aparitiei pe cer a crucii lui Iisus cu care dealtfel vor incepe evenimentele. Aceasta este ziua incercarii credintei de care ne prevenea Iisus, mai de temut decat alte pacate.
Iisus nu va avea parte de hule ci de buna primire fiind prezentat de insusi Dumnezeu Duhul Sfant -care este impreuna cu oamenii-abia dupa linistirea apelor dupa incheierea razboiului religios care va incepe si care se vaincheia in cele 3 zile justitiare de intuneric vulcanic care va aduce prima sortare a pamantenilor, a doua sortare (unul fi luat, altul lasat)va incepe nevazut odata cu ziua prezentarii Lui de catre EA si se va incheia odata cu sfarsitul complet al judecatii si a acestei a doua perioade de restriste.

Centrul spiritual unic va fi apoi la Bucuresti , tot aici va fi si prezentarea in direct, El urmand sa vina cu avionul tot din alta tara.

Al doilea amanunt tine de datele calendaristice.

1992 este anul in care Epoca Adevarului (cu Era Varsatorului) si-a inceput suprapunerea de tranzitie peste Era si Epoca actuala. "generatia" si "leatul" tine 7500 de ani cat tine o Epoca. In urmatoarea Epoca lectiile vietii si evolutia nu se va mai face prin bine si rau ci doar prin bine , raul fiind indepartat - acestea fiind miile de ani de vremuri fericite promise , dupa care vor veni si "cei nedesavarsiti care mor in Domnul"- nazuitorii prea pacatosi ca sa poata face parte din noua generatie calauzita si fericita.

2 aug 2010 -semnul semilunii- lucrarea de sfintire si convertire a Duhului Sfant asupra islamului catre religia proprie.
15 aug 2010 - crucea pe cer, ziua dovedirii vinovatiei lumii in cele 3 privinte ca si ziua chemarii si avertizarii, incercarii credintei, etc. (inceputul sfarsitului timpului - de indreptare si pocainta)
citva septembrie 2010 - scuturarea pamantului de pacatosi, cele 3 zile de intuneric chimic justitiar.

Sarbatorile de iarna , stabilirea la bucuresti a Mamei Universurilor.

preziua pastelui 2011 - prezentarea Lui in mod organizat in Piata Universitatii in fata unei multimi de barbati imbracati in haine albe dupa cum este obiceiul.

ps. incepand cu ziua aparitiei crucii lumea se va confrunta cu fiarele doar indirect prin efectele trecerii lor anterioare, veacul lor acum se incheie.
Legarea completa insa a tuturor legiunilor se va incheia abia la incheierea sfarsitului Judecatii odata cu incetarea perioadei secerarii justitiare.

Mihai


Dacă trecem cu condescendenţă peste unele afirmaţii cel puţin hilare şi în totală contradicţie cu mesajul biblic ( „între credinciosii vrednici ai pamantului se află si Fiul, undeva la grămadă, amestecat printre ei, dar si Duhul Sfant care este plasat in mijloc”; „vor fi convertiţi toţi cei de pe pământ, prin toţi înţelegând  144000 de indivizi care vor practica o religie unică: o singura religie la care se vor fi convertit toti si anume cea a celor 144000”; „există şi o EA (Mama Universurilor??) care Îl va prezenta pe El, adică pe Iisus: a doua sortare [...] va incepe nevazut odata cu ziua prezentarii Lui de catre EA”; „Iisus nu va mai veni pe norii cerului, ci vine cu avionul din alta ţară” ) nu putem să nu remarcăm acurateţea câtorva dintre profeţiile lui „mihai35” din secţiunea care priveşte „datele calendaristice”. Acurateţe nu înseamnă însă aici decât claritate în exprimare, nu şi adevăr. Împlinirea acestor „profeţii” scârţâie din toate încheieturile:

-                           Anul 1992 este anunţat ca an de început pentru „Epoca Adevarului (cu Era Varsatorului)”. Este anul care coincide cu „proorocia” pucioşilor despre apariţia văzută pe pământ a „Cetăţii Sfinte Noul Ierusalim” de la Glodeni-Vale, dar este departe de „Epoca Adevărului”, deoarece de atunci încoace pucioşii au lansat nenumărate minciuni (ultima, şi cea mai gogonată, este aceea că Arsenie Papacioc nu i-ar fi vorbit de rău niciodată, atâta vreme cât a fost în viaţă; iar realitatea este exact pe dos). Se mai „prooroceşte” că începând cu acest an nu vor mai exista „binele şi răul” ca factori educaţionali antagonişti pentru om, ci numai „binele”. În realitate, pe pământ răul sporeşte parcă mai mult ca oricând. Se mai „prooroceşte” aici că acest „bine” va dura ceva vreme, mai exact câteva mii de ani de vremuri fericite: „7500 de ani cat tine o Epoca. In urmatoarea Epoca lectiile vietii si evolutia nu se va mai face prin bine si rau ci doar prin bine , raul fiind indepartat - acestea fiind miile de ani de vremuri fericite promise”.
-                           Data de 2 august  2010 este anunţată ca fiind semnul semilunii- lucrarea de sfintire si convertire a Duhului Sfant asupra islamului catre religia proprie”. Din cele ce se văd în lumea islamului, acesta a înregistrat în ultima vreme mai degrabă o expansiune accelerată în Occident, decât să dea semne că se va supune Duhului Sfânt al creştinilor.
-                           15 august 2010 este data precisă când toată  omenirea urma să vadă crucea promisă, apărută  pe cer. Acum, ori cerul a fost înnorat peste tot, ori omenirea întreagă a avut orbul găinilor, ori jurnaliştii au intrat într-o conspiraţie mondială şi au ascuns acest minunat eveniment, cert este că în mass-media nu s-a suflat o vorbuliţă despre el. În orice caz, noi n-am văzut nimic pe cer, altminteri am fi recunoscut deschis şi cu bucurie împlinirea „proorociei” pucioşeşti. Totodată, această zi este un important jalon temporal, ea marcând „inceputul sfarsitului timpului”, cea ce conduce la presupunerea că „sfârşitul timpului” este un proces complicat, de durată, adică este un sfârşit care nu se sfârşeşte cu una, cu două, ci are şi el un început şi  un sfârşit propriu (care s-ar putea, la rândul lor, şi ele să dureze ceva vreme, adică să aibă şi ele câte un început şi un sfârşit, ş.a.m.d.).
-                           septembrie 2010 (de data aceasta, ziua precisă a fost ţinută secretă până în ultima clipă, din motive lesne de înţeles, ca oamenii păcătoşi să aibă totuşi o mică surpriză, adică să nu-şi mai ia măsuri  de precauţie sau de refugiu) este luna în care trebuia să aibă loc (şi timp) „scuturarea pamantului de pacatosi, cele 3 zile de intuneric chimic justitiar” . N-a mai avut loc (nici timp), din motive de neînţeles. Poate că s-a amânat doar; aşteptăm cu sufletul la gură o nouă postare a lui „mihai35” ca să ne explice el ce şi cum.
-                           decembrie 2010 - ianuarie 2011 (mai precis, în perioada sărbătorilor de iarnă): „Mama Universurilor” urma să-şi facă buletin de Bucureşti şi să se stabilească într-unul din sectoarele Capitalei. Poate chiar a făcut-o, chiar dacă noi n-am aflat nimic în acest sens. Ar trebui să-i întrebăm pe cei de la Evidenţa Populaţiei,  pentru o confirmare.
-                           23 Aprilie 2011 – ziua când creştinii ortodocşi au sărbătorit „Coborârea la iad a Mântuitorului” – era proorocită ca (cităm) „preziua pastelui 2011 - prezentarea Lui in mod organizat in Piata Universitatii in fata unei multimi de barbati imbracati in haine albe dupa cum este obiceiul.” . Deşi Piaţa Universităţii era la o aruncătură de băţ, am ratat cu uşurătate şi acest eveniment excepţional, în care „Coborârea la iad a Mântuitorului” a coincis cu coborârea Lui printre oamenii adunaţi în Piaţa Universităţii. Trebuie să fi fost înălţător... să vezi mulţimea aceea de bărbaţi îmbrăcaţi în haine albe, simbolizând iadul la care a coborât Domnul... Numai că, din nou, mass-media n-a relatat nimic. O nouă conspiraţie, pentru ascunderea Adevărului?

Concluzia este că dacă El a fost deja prezentat, în mod organizat, în Piaţa Universităţii, „proorociile” pucioşeşti nu mai pot fi oprite, ci vor evolua acum de la sine. Oare la ce hotel L-au cazat pe El? Precis că la Intercontinental, că e mai aproape şi are rezonanţe universale. Ar fi frumos şi de dorit să-I facem o vizită, cu un buchet de flori, şi să I ne închinăm ca magii...

P.S. Moderatorii Forumului n-au intervenit în nici un fel până acum asupra acestor „proorocii”, ca măcar să le cosmetizeze cumva, ceea ce înseamnă că au fost şi sunt de acord întru totul cu ele – chiar dacă e limpede pentru oricine că mesajul şi împlinirea lor lasă mult, mult de dorit.

……………………
Estera Margareta
27 iulie 2011
……………………

Comentarii

Postări populare