368. Încă o proorocie mincinoasă a liderilor pucioşi de la Noul Ierusalim


        În urmă cu mai bine de un an, în urma unor inundaţii masive, liderii pucioşi ameninţau sus şi tare poporul român cu noi pedepse şi noi dezastre naturale, în caz că nu va binevoi să îmbrăţişeze in corpore doctrina pucioşească. Bineînţeles că primii vizaţi ca să se încoloneze şi să ia poziţia de drepţi, pentru a se face ei înşişi exemple vii pentru masele populare pe care le conduc, erau conducătorii politici şi religioşi ai ţării.
După trecerea unui timp rezonabil, a venit momentul să cântărim  alternativele analizate pe acest blog în postarea #235 (intitulată «Ultima, dar nu neapărat cea din urmă “proorocie” pucioşească») privind evoluţia profeţitelor dezastre naturale din România şi pedepsele promise pentru cei care vor dispreţui mesajele pucioşeşti. Proorocia rămâne mai departe sub observaţie, dar acum putem trage o primă concluzie, compusă din următoarele trei elemente:
1.- Atât conducătorii politici din România, cât şi cei religioşi, au dispreţuit pur şi simplu ultimatumul ce li s-a făcut la Pucioasa, prin care li se cerea să aducă recunoaştere şi preţuire publică “fenomenului” autointitulat “Noul Ierusalim”;
2.- Ameninţarea atribuită “Dumnezeului” Pucioasei şi făcută la adresa poporului român, cum că «El nu-Şi va băga sabia în teacă din cauza “neascultării” conducătorii politici şi religioşi ai României » a rămas doar o vorbă în vânt, şi în consecinţă nimeni n-a păţit nimic;
3.- Parametrii climatici au revenit la valori normale şi vremea s-a ameliorat  atât de mult, încât bilanţul agricol pe 2011 se anunţă a fi unul dintre cele mai bune şi mai rodnice din ultimii ani.
Ca urmare, pe perioada analizată se potriveşte cel mai bine “Alternativa Nr.2:”, dintre cele patru analizate în postarea #235. Aceasta mergea pe presupunerea că (cităm) «liderii laici şi religioşi vor refuza să promoveze “Noul Ierusalim” de la Glodeni , negând şi dispreţuind “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa , dar “Dumnezeul” de la Pucioasa nu se va ţine de cuvântul Său şi, în pofida ameninţărilor pe care le-a făcut, totuşi “Îşi va băga sabia mâniei în teacă”. În acest caz, furia apelor şi a stihiilor dezlănţuite se va opri îndată, iar  România va fi salvată de urgie; în schimb, proorocia de la Pucioasa va fi în mod cert considerată drept  proorocie mincinoasă. »

Desigur că nu putem ignora proverbul “Nu aduce anul, ce aduce ceasul”. Dacă pe viitor lucrurile se vor schimba radical, vom fi nevoiţi să reconsiderăm această poziţie. Deocamdată însă, aşa stau lucrurile: a trecut anul, şi prezicerile “profetice” de la Pucioasa care ameninţau că “sabia Domnului nu va intra în teacă”, ceea ce va duce la distrugerea României, sunt departe de a se fi împlinit.
………………………
Anca Estera
10 august 2011
………………………

Comentarii

Postări populare