407. Secta de la Pucioasa a proorocit rezultatul votului de duminică: unioniştii de stânga din USL vor fi înfrânţi, aliaţii de dreapta din ARD vor câştiga alegerile


          

          Vin alegerile parlamentare! Ca de obicei, liderii “pucioşi” se implică cu pasiune în campania electorală, plasându-se energic de partea alianţei “de dreapta”, cea agreată şi de către preşedintele Traian Băsescu. Concomitent, atacurile lor la adresa facţiunii de stânga, condusă de Victor Ponta, se acutizează. Necesitatea sprijinirii formaţiunii politice ARD determină o intervenţie rapidă şi în forţă a forţei conducătoare oculte a sectei “Noul Ierusalim”, autointitulată “Dumnezeul” Pucioasei, care Se declară profund preocupat şi îndurerat de soarta politică a poporului român prins în cursa vicleană a socialiştilor conduşi de Victor Ponta. Chiar dacă PSD şi PDL sunt două partide care provin din aceeaşi sămânţă (FSN), totuşi partidul socialiştilor (PSD) a evoluat într-o direcţie greşită, metamorfozându-se din sămânţă bună în neghină amară, care ar vrea să amărască şi în continuare viaţa tuturor românilor:

          « Sunt în lucru cu grabă mare în cer şi pe pământ pentru soarta neamului român [...] Mă aplec cu milă dumnezeiască şi cu durere mare în mila Mea pentru soarta neamului român, prins în cursă acum de cei necuraţi pe mâini în mijlocul lui, necuraţi la inimă şi la faptă, chiar dacă sunt ei ieşiţi din aceeaşi sămânţă, dar iată, multă sămânţă s-a făcut neghină, s-a făcut neagră de tot, căci s-a vândut celui vrăjmaş şi s-a ridicat să înăbuşe sămânţa şi s-o facă tot una, neghină să facă din ea şi să se lăfăie satana apoi pe pământul alegerii lui Dumnezeu, [...] »  [1] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

Cei care doresc cu aroganţă să conducă pe mai departe neamul român (candidaţii USL) sunt un real pericol, căci ei sunt deja o apăsare duşmană pe grumazul celor mulţi, o apăsare pe care ei vor să o încuibeze şi să o perpetueze:

          « Durere mare se ridică la cer acum de la apăsarea duşmană care îşi are cuib în cei ce vor să fie al lor acest pământ şi acest neam, neamul român. O, cine le-a spus lor, oare, cine le-a spus că este al lor acest pământ şi neam, de se zbat să nu le scape de sub mâna lor? »  [2] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Duhul pucioşesc care se autointitulează “Fiul de la Pucioasa” îi mustră pe socialiştii aroganţi aflaţi acum la guvernare pentru convingerea lor îngâmfată că sunt inamovibili de la putere şi că toţi ceilalţi trebuie să se plece în faţa lor. Acestora li se reaminteşte că “Domnul” de la Pucioasa i-a invitat şi în alte ocazii să se retragă de la putere, îndemn pe care ei l-au dispreţuit:

          « O, cine v-a spus vouă că voi sunteţi dumnezei şi că toate trebuie să se plece vouă în acest pământ al neamului român? O, cine sunteţi voi, cei ce v-aţi pus pe pieptul acestui pământ şi neam ca să-l apăsaţi şi să-i opriţi răsuflarea? V-am povăţuit prin grăirea Mea peste pământul român şi v-am rugat nu de mult prin acest râu de cuvânt să vă daţi în lături voi, să nu nimiciţi voi ceea ce alţii au zidit, şi nu voi. »  [3] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Neascultarea de care au dat dovadă socialiştii lui Ponta are circumstanţe agravante atunci când se ia în calcul şi componenta religioasă a îndemnurilor pe care ei le-au primit. Li se reaminteşte acestor aroganţi ajunşi în capul mesei că “Dumnezeul” Pucioasei are o venerabilă vechime de vreo 60 de ani de propovăduire nobilă (deşi sterilă) a unor “mesaje cereşti” pe pământul românesc. Nepăsarea de care au dat dovadă faţă de aceste mesaje, în special neascultarea faţă de mesajele adresate direct lor, i-a adus pe socialişti în pragul prăbuşirii:

          « O, n-aţi vrut să ascultaţi. Eu, Domnul, stau de aproape şaizeci de ani pe vatra neamului român cu acest izvor de cuvânt, istorie scrisă acum, căci s-a făcut carte scrisă pe pământ cuvântul Meu. Nu de azi grăiesc Eu prin acest cuvânt, şi se numeşte cartea aceasta Cuvântul lui Dumnezeu. O, n-aţi vrut să ascultaţi aşa cum v-am povăţuit prin acest râu de cuvânt! O, ce veţi face voi acum, când dă să vi se apropie prăbuşirea? Nu era mai bine să ascultaţi glasul Domnului, care a grăit vouă şi v-a povăţuit să nu vă jucaţi voi cu soarta neamului român? »  [4] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Socialiştii sunt apoi atacaţi exact la punctul lor slab: lipsa de sinceritate, în special promisiunile lor mincinoase, care au devenit proverbiale pentru PSD-işti în general şi pentru liderul lor Victor Ponta (pe care mai  mulţi politicieni rivali l-au acuzat că “minte precum respiră”), în special:

          « O, iată ce faceţi încă! Daţi să vă faceţi întărituri, care să lucreze pentru voi, şi lucraţi cu minciuna ca să vă faceţi acoperământ din ceată plătită, pe care să vă sprijiniţi şi să vă fie scut, şi daţi să vă ţineţi de garduri, dar gardurile sunt făcute să se rupă şi nu au altă soartă prin facerea lor. »  [5] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Duhul de la Pucioasa reiterează apoi îndemnul solemn ca socialiştii (aliaţi de conjunctură şi din interes cu alte 2-3 partide conduse de nişte aventurieri traseişti şi oportunişti) să se retragă definitiv de la putere, unde îşi desfăşoară lucrarea lor cea vrăjmaşă pentru popor. Li se prooroceşte chiar că se vor retrage, fie că vor, fie că nu vor, căci faptele lor îi vor incrimina şi îi vor obliga la acest gest:

          « Iată, încă vă spun, trageţi-vă în lături, fiţi cuminţi, trageţi-vă din lucrarea voastră cea rea şi vrăjmaşă neamului român, şi vă veţi trage, căci vă vor trage faptele voastre ascunse şi care ies curând [...] »  [6] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Aflaţi în faţa iminentelor alegeri parlamentare, alegătorii români sunt atenţionaţi că au fost orbiţi de promisiunile mincinoase venite de la liderii USL şi sunt în pericol de a ajunge pe fundul prăpastiei economice pe care aceştia le-au pregătit-o. Duhul Pucioasei îi atenţionează pe alegători că politicienii din USL le sunt duşmani nemiloşi, chiar dacă ei pozează în salvatorii neamului:

          « O, neam român, ce strâmtorare peste tine, ce apăsare, ce pâclă groasă s-a abătut peste ochii tăi, de nu mai vezi prăpastia cea pregătită ţie de cei ce te îndeamnă să faci tu voia lor împotriva ta! Ia aminte la cuvântul care vine din cer, din Dumnezeu peste tine, căci vreau să te mântuiesc din primejdia pusă înaintea ta de cei ce te îndeamnă de dimineaţă şi până seara târziu să crezi în ei, să vrei cu ei, să poţi cu ei ca să-ţi fie ţie salvatori, iar ei îţi sunt duşmani, o, ţara Mea, o, neam român, şi n-au milă de soarta ta. »  [7] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

           Duhul de la Pucioasa le promite însă românilor putere din cer ca să aibă limpezime la alegerile care urmează (şi care vor semăna cu o tragere la sorţi), aşa încât să voteze cu cei buni şi nu cu vrăjmaşii de la USL ai poporului:

          « Suflu peste tine, neam român, suflare proaspătă de Duh Sfânt, şi în taină te umplu de putere din cer, de voia cerului în voia ta, ca să nu faci tu voia omului vrăjmaş ţie acum, când el îţi pune în faţă zi de tragere la sorţi pentru ca să te alegi tu cu ei, cu cei vrăjmaşi ţie, şi nu cu cei buni pentru tine şi care îţi arată calea pe care trebuie să mergi şi să trăieşti, şi nu să mori ca şi cei ce au murit de tot faţă de duhul dreptăţii a toate, pierzându-şi ei toată frica cea pentru plata faptelor lor. »  [8] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Urmează şi o ameninţare la adresa celor care vor vota cu candidaţii mincinoşi de la USL. Aceştia vor avea parte de prăbuşirea celor pe care ei i-au ales ca să-i voteze:

          « Îţi doresc, popor român, îngeri care să te insufle de la Mine şi să te ajute să-ţi alegi salvarea, căci cei care vor scrie în ziua de sorţi câştig de partea celor ce prin minciună vor să se zidească ei, aceia vor fi spre prăbuşire împreună cu cei ce zidesc pe nisip, căci aşa este scris. »  [9] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Alegătorii sunt îmbărbătaţi cu promisiunea că duhurile pucioşeşti vor veghea şi vor lucra în mod direct pentru “doborârea puterii minciunii” socialiştilor care vor să-şi consolideze prin vot puterea de care au abuzat până acum:

          « Suflu duhul înţelepciunii şi al luminii peste neamul român, şi prin îngeri lucrez aceasta, căci oştirile îngereşti sunt în lucru mult pentru doborârea puterii minciunii, rostită mereu de cei îndeletniciţi cu ea pentru câştigul lor cel nedrept ca să bage sub mâna lor pătată de nedreptate şi de mamona faţa şi soarta neamului român, [...]»  [10] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Urmează un dialog care se înfiripă între duhurile pucioşeşti, pentru a da mai multă credibilitate mesajelor cereşti. Astfel, duhul pucioşesc care se autointitulează “Fiul de la Pucioasa” cheamă la dialog un alt duh pucioşesc, care-şi atribuie numele de “Maica Domnului Pucioasei”, pentru a bincuvânta împreună, cu promisiune de biruinţă, apropiatele alegeri în care se vor arunca sorţii pentru cârmuitorii de mâine care vor avea pe mână viitorul românilor:
         
          « O, mamă Fecioară, să aşezăm duh de veghe sfântă în toate inimile peste tot în neamul român, că vine şi e aproape ziua de sorţi pentru cei ce vor cârmui de acum soarta acestui neam, iar lupta întunericului împotriva luminii e mare şi e pitită cu lucrarea ei, mamă. Binecuvântăm acum cu biruinţă de partea duhului luminii ziua cea pentru tragere la sorţi pentru cei ce vor cârmui neamul român, iar noi, cei din cer, Dumnezeu şi toate puterile cereşti dimpreună cu sfinţii biruitori, vom fi în toate, mamă. »  [11] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Votanţii care simpatizează formaţiunile de dreapta şi pe preşedintele Traian Băsescu sunt întăriţi cu promisiunea că ajutorul duhurilor pucioşeşti va fi mai puternic decât împotrivirile omeneşti ale politicienilor de stânga care guvernează prin minciună şi aroganţă, luptând pe ascuns ca să-şi perpetueze puterea imorală:

          « O, nădejdea e mică în români, fiindcă lupta se dă pe ascuns din partea celor ce merg sprijiniţi cu minciuna, dar Eu, Domnul, sunt mare, mai mare decât nădejdea cea mică a celor ce o mai au pe ea acum, că e mare şi multă încordarea şi e mare nedumerirea, mamă, dar ajutorul vine din cer, şi nu de pe pământ, o, mamă. Amin. »  [12] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

     Duhul pucioşesc care şi-a atribuit numele de “Maica Domnului Pucioasei” se implică cu aceeaşi tentă melodramatică în promisiunea unei ocrotiri tainice pentru cei care vor vota cu curaj şi înţelepciune, împotriva camarilei socialiste. Ziua alegerilor, denumită “ziua tragerii la sorţi”, se apropie cu pericolul unei alegeri neinspirate pentru cei neînţelepţi. De aceea, alegătorii sunt îndemnaţi în mod concret să voteze cu “da” forţele de dreapta, descrise ca “iubitoare de popor”, şi cu “nu” forţele de stânga, care sunt etichetate ca “trădătoare”:

« Cu duh şi cu milă de mamă cerească te cuprind şi te strâng sub ocrotire în vreme de cumpănă, o, neam român, [...] Înţelepţeşte-te, dar, pentru ziua tragerii la sorţi pe seama soartei tale şi dă de peste tine pe cei ce vor să-ţi şteargă de pe faţă zâmbetul şi lumina şi frumuseţea înaintea neamurilor de pe pământ, că n-au milă în inimă, şi numai pe ei se au, iar pe tine te vor pradă a lor, voie a lor, căci ei te-au trădat şi te trădează, şi tu nu ştii aceasta. Fii înţelept, neam român, nu fă voia lor, o, nu, ai grijă! Nu! Scoală-te şi veghează acum şi nu fă voia omului vrăjmaş ţie şi trezeşte-te şi uită-te bine ca să-i vezi faţa lui cea ascunsă sub masca trădării, şi lasă-te lui Dumnezeu, Care te învaţă să nu mori, şi aceasta este învăţătura cea din cer peste tine acum când ziua de sorţi bate la uşa ta ca să-i deschizi, dar tu să ieşi atunci şi să spui nu celor ce te trădează, şi să spui da celor ce te iubesc şi te aşteaptă într-un pas cu ei pe calea dreptăţii a toate [...] »  [13] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Nu putea lipsi nici poziţionarea faţă de preşedintele Băsescu, mai ales că aspiranţii socialişti la puterea absolută au găsit cu cale să-l folosească pe preşedinte în campania lor negativă, pentru câştigarea alegerilor, în lipsa unei strategii coerente şi sincere pentru consolidarea statului de drept şi relansarea economiei. Băsescu este căinat pentru atacurile sub centură primite de el din partea socialiştilor şi a acoliţilor lor, denumiţi generic trădători, în speranţa că va putea rămâne pe mai departe la cârmă, deşi trădătorii conspiră asiduu, pregătind o nouă suspendare a preşedintelui:

          « Amin, amin, o, mamă, căci puterile cereşti sunt pe cale peste tot şi veghează şi lucrează, mamă, că durerea e mare în cer şi în neamul român acum, şi lupta e pe întuneric din partea celor trădători, care caută să lovească la catarg, la cârmă, o, mamă, ca apoi să pună ei în lanţuri dreptatea a toate şi să-şi ocrotească faptele lor, faptele fărădelegii, mamă. »  [14] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Urmează lovitura decisivă de imagine a mesajului pucioşesc: trădătorii neamului, socialiştii roşii ai lui Ponta (poreclit cu numele biblic Edom) şi acoliţii lor oportunişti oploşiţi în partida USL, vor fi nimiciţi şi vor fi îndepărtaţi definitiv din mersul istoriei. Pentru aceasta, arme providenţiale, ascunse şi eficiente, stau gata pregătite ca să-i extermine, iar binecuvântarea “Dumnezeului” Pucioasei şi a celorlalte duhuri pucioşeşti veghează asupra biruinţei lor:

          « O, popor român, trebuie nimicite de tot mersul şi puterea cea rea ale acestor fii trădători de la mijloc, şi nu va fi pace deplină până când ei nu vor fi daţi de tot în lături, iar Eu, Domnul, sunt împărţit peste tot cu toate puterile cereşti şi voi lovi peste tot în fiii lui Edom, în cei îmbrăcaţi în roşu peste tot, precum scrie despre ei în Scripturi, şi care dau să propăşească încă, dar arma cea împotriva lor este gata de luptă, căci odată cu ispita e gata şi arma cea împotriva ei, precum este scris. [...] Binecuvântată să fie lupta puterilor cereşti împotriva fiilor lui Edom în neamul român [...]»  [15] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          Liderii “pucioşi” proclamă aşadar ca inevitabilă biruinţa forţelor de dreapta şi îşi asumă o proorocie îndrăzneaţă: “Pucioşii” au decis: Ponta e demis. Pe scaunele dreptăţii din Parlamentul României se vor aşeza “drepţii” care au candidat din partea Dreptei politice. Acolo ei vor legifera fructuos, umbriţi cu harul nevăzut al “Dumnezeului” de la Pucioasa:

          « Eu, Domnul, binecuvintez acum cu biruinţă sfântă ziua de sorţi pentru cei ce vor birui şi vor cârmui de pe scaunele dreptăţii neamul român şi mersul lui şi viaţa lui. Eu, Domnul, aşez harul Meu peste fiii români ca să lucreze peste ei harul Meu. Amin. »  [16] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

          În încheierea acestui mesaj pucioşeşc, poporul român este din nou îmbărbătat şi îndemnat să-şi depăşească starea de neînţelepciune şi de dezinformare în care s-a complăcut până acum. La rândul lor, adepţii “pucioşi” sunt îndemnaţi să prolifereze acest mesaj prin toate metodele posibile (se presupune că şi spamul va fi tolerat, pentru o aşa miză de mare –  metodă pe care, de altfel, “pucioşii” au mai practicat-o şi altă dată, fără prea multe remuşcări), aşa încât tot mai  mulţi români să afle ce vrea de la ei “Dumnezeul” Pucioasei:

          « Pace ţie, popor român! Eşti apăsat, eşti îngrijorat, eşti descumpănit, şi mulţi în tine sunt neînţelepţi prin cei duşi cu minciuna de cei trădători. [...] Acest cuvânt să meargă peste tot, să meargă, numaidecât să meargă, şi să lucreze el prin puterea sa. Amin. »  [17] (citat din mesajul Mihaelei din 4 decembrie 2012)

…………………
Anca Estera
6 decembrie 2012
…………………



[1] http://www.noulierusalim.ro
[2] Ibid.
[3]  Ibid.
[4]  Ibid.
[5]  Ibid.
[6]  Ibid.
[7]  Ibid.
[8]  Ibid.
[9]  Ibid.
[10]  Ibid.
[11]  Ibid.
[12] Ibid.
[13] Ibid.
[14]  Ibid.
[15] Ibid.
[16] Ibid.
[17] Ibid.

Comentarii

Postări populare